![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Gdy chce by przy linki Komenatrze pokazywala sie ilosc komentarzy to wyswietla sie zero :/
echo $zapytanie; dalem to by pokazal jakie zapytanie jest wykonywane Kod SELECT COUNT(id) AS count FROM komentarze WHERE comment_main_id='' I nie wiem czemu nie ma wartosci pomiedzy comment_main_id='' :/ Moze ktos wie ? -------------------- Udzielasz sie w PHP Pro?
Uważasz sie za profesjonaliste? Przeczytaj to |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2004 Skąd: Brześć Kujawski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zeby nie wsywietlalo sie zero sprobuj tak:
Kod SELECT count(*) FROM komentarze WHERE comment_main_id='$id' $id to bedzie $_GET["id"], tak wiec przed tamta linijką wpisz:
Ilosc komentarzy bedzie pod zmienna $wszystko["count(*)"] mam nadzieje ze pomoge pozdro ![]() Ten post edytował fones 7.08.2004, 19:09:51 -------------------- Politechnika Warszawwska, Informatyka, G1I3
Aktualnie C i C++, ale nadal bardzo php ;p |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety nie dziala ale sam zrobilem a siedzialem na tym pare godz wystarczylo dac
zamiast $zapytanie = "SELECT COUNT(id) AS count FROM komentarze WHERE comment_main_id='".$_GET['id']."'"; dac $zapytanie = "SELECT COUNT(id) AS count FROM komentarze WHERE comment_main_id='".$cz[3]."'"; i dziala ![]() -------------------- Udzielasz sie w PHP Pro?
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2004 Skąd: Brześć Kujawski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widzisz... nie znałem całego skryptu ;p
pozdro ![]() -------------------- Politechnika Warszawwska, Informatyka, G1I3
Aktualnie C i C++, ale nadal bardzo php ;p |
|
|
![]() ![]()
|
|
Witam, mam skrypt archiwum i chcialbym zrobic ze na kazdej stronie bedzie wyswietlone 15 newsow. Czy moglbym porosic o podpowiedz jak takie cos zrobic?
Jak co to zamieszczam archiwum.php
-------------------- Udzielasz sie w PHP Pro?
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 03:16 |