![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chcę uzyskać efekt menu które pojawia się po najechaniu na przycisk niby wszystko ok, ale nie działa Potrzebuję do uzyskania takiego efektu .dealy, które nie działa z .css('display','none'); żeby uniknąć 'tunel'. Do podtrzymywania chciałem użyć bind ale też nijak to działa:
Pozdrawiam virtualman |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za dużo do wklejania, bo to jest na frameworku CSS. Ogólnie chcę menu jak na SS.
Jak klikniesz to duże pomarańczowe to się to szare pokarze (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Będę wdzięczny bo się od wczoraj męczę. Okej, trochę pomyślałem, wzorowałem się na sliderze i rozwiązanie okazało się banalne. Dzięki za zainteresowanie, małe, ale zawsze jakieś (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował virtualman 4.05.2012, 13:05:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 09:57 |