![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 1 Dołączył: 4.12.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
poszukując odpowiedzi u wujka Google na dręczące mnie pytanie, znalazłem jedynie gotowe skrypty, które są zbyt obszerne jak na moje potrzeby a nadmierność zbędnego kodu mi nie sprzyja dlatego proszę Was o pomoc z nadzieją na to że ją otrzymam ![]() Mianowicie chciałbym dopisać progressbar procentowy do uploader'a plików: upload.php
upload.js
W wyniku czego chciałbym otrzymać status upload'u pliku w procentach, np: 47%. Dodam, że nie interesuje mnie progressbar flash'owy itp. Czy ma ktoś z Was jakiś pomysł ? _____ EDIT: Dodam, że interesuje mnie coś takiego jak tutaj : http://www.phplivex.com/ajax_file_upload.php (Example #1), jednak nie skorzystam z tego gotowca bo jak już wcześniej wspomniałem, jak wszystkie inne, które spełniają me oczekiwania jest on zbyt obszerny... JAK ZWYKLE BYWA, ZANIM MI POMOGLIŚCIE SAM ZNALAZŁEM SKUTECZNE ROZWIĄZANIE ![]() Dzięki za mega zainteresowanie i masę odpowiedzi ! ;] Ten post edytował phpion 4.05.2012, 19:10:06
Powód edycji: [phpion]: Zmniejszyłem czcionkę.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:58 |