![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mój problem jest następujący. Mam stronę o nazwie (przykład) mojastrona.org na serwerze www mam dwa katalogi -katalog1 -katalog2 Moje pytanie brzmi: Co mam zrobić, aby przeglądarka wczytywała zwartość strony z "katalog1", nie zmieniając adresu, czyli pozostając na "mojastrona.org" Adres nie powinien wyglądać jak "mojastrona.org/katalog1" tylko "mojastrona.org" ale jak nadmieniłem, przeglądarka wczytuje zawartość "ktatalog1" |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na serwerze? jakim serwerze? masz gdzieś hosting? masz to na lokalnej maszynie? napisz więcej detali
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 3.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko jest na www.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Człowieku ile Ty masz lat, 9?
Poczytaj o .htaccess Kod RewriteRule ^(.*)$ http://www.domena.pl/katloag1 [L]
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Właśnie mi o to chodziło, jednak można z większym szacunkiem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:24 |