![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2010 Skąd: Jastrzębie Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałbym się dowiedzieć czy istnieje możliwość aby w jakiś sposób wywołać daną zmienną przed wykonaniem się funkcji??
Tak sie składa że mam kilka funkcji, które zwracają mi zmienną $message, generalnie są to 3 formularze będące w tabeli obok siebie, każda ma swojego $_POSTa, pytanie czy da się w jakiś sposób uzyskać:
EDIT: Dodam, że jak juz nie miałem pomysłów to ostatecznie ustawiłem komunikat z buta position:absolute; ^^ ale to nie jest rozwiązanie ;P Ten post edytował MateuszRyaN 27.04.2012, 09:01:54 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Nie da sie. Nie można wyświetlic czegos czego jeszcze nie ma.
Masz źle zaprojektowaną aplikację, skoro masz takie problemy. Najpierw ma być logika aplikacji, czyli wykonywanie tego co ma się wykonać, a dopiero potem ma być prezentacja. Wówczas nie miałbyś takich problemów jak teraz -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 84 Pomógł: 0 Dołączył: 10.11.2010 Skąd: Jastrzębie Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tez tak myslałem, zdaje sobie sprawe że "tak nie może byc", kod do zmiany... w każdym razie dzięki.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:58 |