![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 25.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mój system to debian.
Mimo tego ze zainstalowałem ffmpeg i curl to pisze mi ze ich nie ma. takimi komendami instalowalem apt-get install ffmpeg apt-get install curl apt-get install gpac apt-get install flvtool2 gpac i flvtool2 zainstalowało ale ffmpeg i curl niby zainstalowało i w konsoli pisze ze zainstalowano ale na stronie pisze ze jest nie zainstalowane. Poniżej zamieszczam screnn ze strony http://zapodaj.net/08e7a7d5d6c8.png.html Edit zainstalowałem curla ale nadal brakuje mi ffmpeg Edit zainstalowałem jeszcze apt-get install php-ffmpeg i zresetowałem serwa ale wciąż pisze ze mam niezainstalowane. Ten post edytował kamilalek1 26.04.2012, 21:22:43 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
wypadaloby jeszcze do php.ini dodac
extension=ffmpeg.so -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 03:29 |