![]() |
![]() |
-krzysiuus- |
![]()
|
Goście ![]() |
Zapraszam do oceny jak i do innych sugestii na temat serwisu ogloszeń z branży IT.
![]() Propozycje zmian mile widziane. http://ogloszeniait.pl
Powód edycji: [phpion]: Usunąłem link pozycjonujący
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ładny layout.Nie ograniczasz w żaden sposób pól textoweych w rezultacie każdy może przeprowadzić atak polegający na przepełnieniu buffora, a efekt jest taki:
http://w597.wrzuta.pl/obraz/5BFn4oHwRkH/blad Poza tym w pola cena od ,cena do można wpisywać litery,cyfry,znaki specjalne -ciekawe jak tam u ciebie z ochroną xss. Ten post edytował Niktoś 26.04.2012, 19:10:51 |
|
|
-krzysiuus- |
![]()
|
Goście ![]() |
dzięki wielkie
![]() Już jest zgłoszenie do programisty. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 568 Pomógł: 192 Dołączył: 7.03.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W dziale oceny, niby oceniane są prace, które sami wykonaliśmy
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- kolejny szablon html5 który nim nie jest.
- menu "Moje konto Katalog firm Ostatnie ogłoszenia" spada w dół, linux/opera - brak filtracji danych, podatność na ataki. Wygląda przejrzyście jednak niczym się nie wybija. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 231 Pomógł: 2 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Przyjemny layout i logo, mam nadzieję, że serwis się przyjmie bo wygląda o wiele lepiej niż konkurencyjne portale.
-------------------- Youtube - Miedzynarodowa wersja: Wyposażenie siłowni
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:03 |