![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 8 Dołączył: 16.12.2011 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam pomysł, ale trochę brak wiedzy do realizacji..
Chodzi o to, że: jest serwis z ogłoszeniami, ogłoszenia są płatne i bezpłatne, każde ogłoszenie przed publikacja jest akceptowane przez admina. Jak zrobić, aby po wejściu w dane ogłoszenie pokazał sie button, dzięki któremu treść ogłoszenia, ew.zdjęcie, cena z ogłoszenia zostały dodane na nasz profil na facebooku. Tzn ja jako użytkownik facebooka wchodzę na serwis z ogłoszeniami, wrzucam ogłoszenie i po akceptowaniu znajduje je w liście, po czym klikam w button i pokazuje sie okno do logowania na fb, po zalogowaniu wpis ląduje na mojej tablicy na fb. Drugi pomysł to, jak zrobić aby ogłoszenia płatne razem z akceptacją zostały wrzucane też na fb. Dodam że serwis ma swoją stronę na fb. Za wszelką pomoc - dziękuję! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) jakieś pomysły? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 2 Dołączył: 18.05.2010 Skąd: Norwich Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 137 Pomógł: 8 Dołączył: 16.12.2011 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no to akurat wiem, ale jak tam sie poruszać nie mam pojęcia :/
jakieś dalsze wskazówki?... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 23:13 |