![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzi o to, ˝e chcia?bym napisaç skrypty w których z template
I w tych templatach chcia?bym zamie?ciç ró˝ne elementy typu {zmienna} nast´pnie chcia?bym, a˝eby po za?adowaniu plików template zmienia?o w nich warto?ci {zmienna} na $zmienna z innych plików jak to zrobiç |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
masz duzo systemow szablonow na internecie, sciagnij przeanalizuj i zobaczysz wtedy w jaki sposob dzialaja. Proste...ja tak zaczynalem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2004 Skąd: Brześć Kujawski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hm... gdzies to juz widziłem: str_replace();
pozdro -------------------- Politechnika Warszawwska, Informatyka, G1I3
Aktualnie C i C++, ale nadal bardzo php ;p |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(fones @ 2004-08-07 14:32:03) hm... gdzies to juz widziłem: str_replace(); Jak juz to preg_replace" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual() tutaj bedzie potrzebna znajomosci wyrazen regularnych, zreszta temat byl juz walkowany, poczukaj... -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2004 Skąd: Brześć Kujawski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozna tym i tym... ja tam wole te pierwsze...
-------------------- Politechnika Warszawwska, Informatyka, G1I3
Aktualnie C i C++, ale nadal bardzo php ;p |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 01:35 |