![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
raczkuję w php i stanąłem w martwym punkcie
mam przykładową tablicę, w której są kolejne, w każdej z nich są powtarzające się dane użytkownika np. adresy e-mail i teraz chciałbym te adresy jakoś wyciągnąć, aby z automatu wysłać do wszystkich zbiorowy e-mail, co ważne skrypt musi działać dynamicznie, tj. w tablicach ilość użytkowników ulega zmianie, raz jest ich np. 2, raz 6, raz 3 etc. próbuję z foreach, ale zwraca mi to tylko wyniki w postaci adresów e-mail, nie wiem jak zamienić je na ciąg maili do których będę mógł wysłać masową wiadomość
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 353 Pomógł: 50 Dołączył: 28.07.2005 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Sposób na życie? Uśmiech na twarzy :D
"Widzę więcej, wiem więcej, tak to jest mniej więcej" "NIE kradnij, rząd nielubi konkurencji" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
też kombinowałem z .= ale bez skutku, również Twoja propozycja nie działa prawidłowo,
aczkolwiek dzięki za nakierowanie na właściwy trop, koncepcja jest ok, trzeba tylko podać nową zmienną zamiast $wyniki .= ..., wtedy działa |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 353 Pomógł: 50 Dołączył: 28.07.2005 Skąd: Łaziska Górne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zwróciłem uwagi na to
![]() -------------------- Sposób na życie? Uśmiech na twarzy :D
"Widzę więcej, wiem więcej, tak to jest mniej więcej" "NIE kradnij, rząd nielubi konkurencji" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 13:36 |