![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 118 Pomógł: 0 Dołączył: 14.02.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam. Taka na prędce sklecona stronka. Nic specjalnego:
Sanktuarium Matki Bożej Wspomożenia Wiernych - Oświęcim, Salezjanie, Sanktuarium Trochę kupa z tej strony, ale liczę na konstruktywną krytyke. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 405 Pomógł: 1 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szczerze mówiąc, to już po wejściu na stronę tytułową wygląd strony odrzuca. Jak się wejdzie głębiej to jest nieco lepiej, ale nadal tragicznie.
Razi mnie przede wszystkim tło i dobór kolorów. Wszystko razem się wizualnie "rozpada". Gdybym miał to do czegoś porównywać to przypomina to rachunki i inne karteczki przyczepione na lodówce u mnie w domu. Jakby ich nie powiesić i tak nie będą tworzyć spójnej całości. To coś na górze (topem tego nijak się nie da nazwać) jest po prostu do bani: brzydka czcionka i kiepski kolor. Moja rada: zacznij od początku na jednolitym tle i przemyśl nieco bardziej kolorystykę. -------------------- Rozwój cywilizacji informatycznej to wyścig między programistami, którzy wytwarzają coraz łatwiejsze
programy użytkowe dla idiotów, a światem produkującym coraz lepszych gatunkowo idiotów. Blog: Małolepszy.info |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 640 Pomógł: 28 Dołączył: 13.02.2003 Skąd: Międzyrzecz/Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
...moja pierwsza strona wygladala lepiej...
Oceny nie wystawiam z wiadomych powodow ![]() Grafika chyba nie jest Twoja najlepsza strona... -------------------- PHP Developer
"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat(KirkoR @ 2004-08-02 19:20:40) Witam. Taka na prędce sklecona stronka. Nic specjalnego:(...) Trochę kupa z tej strony, ale liczę na konstruktywną krytyke. Sam sobie wystawiłeś ocenę. Oceniać można coś, do czego sam autor podchodzi choćby z minimalnym szacunkiem. Zamykam wątek - forumowa śmietanka nabijaczy postów już węszy trop. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 21:30 |