![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
programuję od dłuższego czasu dosyć skomplikowaną stronę (przynajmniej dla mnie), testowałem ją na tanim serwerze star-kom.eu, wszystko śmigało. W końcu doszło do tego, że chciałem lepszy hosting, i zakupiłem personal w ovh.pl/hosting Umieszczam pliki na serwerze, odpalam stronkę i szok. Pełno błędów PHP, dotyczących użycia w if() niezdefiniowanych zmiennych. Jak np.: Notice: Undefined index: zalogowany in [...] on line 48 Notice: Undefined variable: rejestruj in [...] on line 109 Co mam zrobić ? Na star-kom problemu nie miałem, jakieś ustawienia hostingu ? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Na friko.pl nawet próbowałem i działa, a tutaj zapłaciłem tyle i klapa. Z góry dziekuję za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wyłącz raportowanie błędów. Wyłączenie błędów nie rozwiązuje problemu. Co prawda jest to tylko notice ale zawsze. Problem wynika z tego, że warunki wyglądają np tak:
a wykonując ten fragment kodu nie istnieje $_GET['page'] więc powinno to wyglądać tak: |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 27.09.2025 - 01:06 |