Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [PHP]Filtr pełnoletności w skrypcie ogłoszeń, jak dodać do wybranych kategorii
-scrabby-

Goście

witam
od kilku dni korzystam ze skryptu ogłoszeń Akosoft Ogłoszenia3 skrypt jest naprawde fajny lecz mimo to brakuje w nim kilku rzeczy które powinny być z zasady w skrypcie ogłoszeniowym, jednak jako jeden z nielicznych posiadał opcję płacenia przez paypal. Tak czy siak, brakuje w nim filtru o pełnoletności dla ogłoszeń typy Towarzysko/Matrymonialne. Autor skryptu twierdzi że jest to skrypt ogłoszeń drobnych i taka opcja nie jest wymagana, ja jednak sądzę inaczej gdyż ogłoszenia drobne też mogą zawierać w/w typ ogłoszeń. Generalnie oferuje on taka opcję za jakąś sporą dopłatą… więc czy mogłby mi ktoś poradzić jak tego dokonać we własnym zakresie (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Mogę podesłać na priv kod skryptu… jeśli jest taka potrzeba.

Pozdrawiam
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 1)
Swirek

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

trochę bezsensowne pytanie

wklej kod odpowiedzialny za wyświetlenie kategorii i spróbujemy pomóc

wystarczy dopisać tylko warunek if i pewnie dodać komórkę w tabeli z oznaczeniem kategorii dla pełnoletnich. później uwzględnić to w innych miejscach musisz coś pokazać nie czekać na gotowca. Jeżeli chcesz żeby ktoś to zrobił to dział zlecenia. Ewentualnie napisz pw i zobaczymy co się da zrobić (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Ten post edytował Swirek 18.04.2012, 15:01:31
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 24.08.2025 - 11:11