![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, szukam skryptu który wejdzie na strone i kliknie w wybrane miejsce np start w odtwarzaczu.
Widziałem jakieś takie skrypty niestety żaden z nich nie działał ale to były jakieś generatory ruchu a nie o to mi chodzi. Skrypt miał by działać na zasadzie listy linków oraz listy proxy W liście linków znajdowały by się linki które skrypt ma odwiedzić i kliknać play w Liscie proxy oczywiście adresy proxy chciał bym też zeby ten skrypt wchodził w każdy link wszystkimi adresami proxy np link 1 odwiedzi 50 różnych adresów proxy Prosze mi powiedzieć czy istnieje taki skrypt lub czy istnieje możliwość napisania owego skryptu i ile musiał bym na to wyłożyć kasy. Ten post edytował Mustanger 17.04.2012, 14:03:41 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 195 Pomógł: 109 Dołączył: 3.11.2011 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mi to wygląda ,na skrypt omijania limitów wideo.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie nie to nie o taki skrypt chodzi. on ma tylko kliknać w 1 miejscu i moze z niej wyjsc
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:00 |