![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 1 Dołączył: 10.02.2011 Skąd: Rawicz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Panów!
Mam mały problem... może mi poradzicie jak to rozwiązać :] Mam pętle WHILE której wynikiem (konkretnie są to zlecenia w firmie) w każdym kroku jest ARRAY. Jak miałoby to wyglądać w przypadku jakbym chciał zebrać wszystkie dane ze wszystkich tablic (z tej pętli WHILE) razem i dopiero wtedy wypluć wyniki. Narazie zrobiłem, że wywala dane z wszystkich tablic po kolei, ale tak nie chcę. Mają być uszerekowane np. według daty a nie tabeli. Poczytałem, że jest coś takiego jak funkcja "array_merge", ale nie wiem jakby miała wyglądać w pętli WHILE... Jakieś wskazówki? Pozdrawiam serdecznie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 587 Pomógł: 131 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Z tego co mówisz to taki pseudokod.
Co do sortowania to manual natsort, asort. -------------------- Despite the tons of examples and docs, mod_rewrite is voodoo. Damned cool voodoo, but still voodoo. --Brian Moore
I never go looking for a sucker. I look for a Champion and make a sucker of of him. --Amarillo Slim Home-made : js-gui-classes | Accordion | Tabs | Carousel / php-sms-classes | Obsługa bramki SMS MultiInfo | Obsługa bramki SMS Mobiltek |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie potrafisz zrobić czegoś takiego jak tablica wielowymiarowa?
-------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 1 Dołączył: 10.02.2011 Skąd: Rawicz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
aaaa faktycznie... wielowymiarowa tablica będzie rozwiązaniem
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 06:31 |