![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 3 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chcę sprzedać stronę internetową: http://progamela.net Progamela to gra online, klon znanego ogame. W sieci od stycznia 2008 roku, dobra grywalność, orginalne pomysły, silnik gry xnova (rdzen z 2008) - przerabiane przez 3-4 programistów przez (cały okres istnienia), kod gry nigdy nie został opublikowany osobą trzecim. Aktualnie: 7 pozycja w googlach na słowo kluczowe "ogame" 1 pozycja w googlach na słowo kluczowe "ugamela" Strona dawno nie było pozycjonowana, mimo to utrzymuje się wysoko w googlach, przez co odwiedzają nas nowi użytkownicy. Dochód (gra generuje spory zarobek): - sms'y, - adsense Statystyki za miesiac marzec 2012: 97 070 Odwiedziny 15 165 Unikalni użytkownicy 4 793 781 Odsłony 49,38 Strony/odwiedziny 00:16:23 Śr. długość odwiedzin Sprzedaż dotyczy: Całego serwisu progamela.net - trzy uniwersa, strona główna oraz forum[IPB 3.0.x]. Uniwersa stoją na dedyku w ovh, reszta na vpsie w vihost. Małe obciążenia, duże uptimy - po 60-90 dni - po 2-3 miesiącach zazwyczaj aktualizowaliśmy oprogramowanie na serwerach, codzienne backupy serwera, cogodzinne backupy baz, wcześniej korzystaliśmy z SVN, obecnie pliki są na GIT'cie... Szukam kupca, który ma lub miał do czynienia z podobnym serwisem - bardzo zależy mi na jego dalszym rozwoju. Chcę sprzedawać serwis, ze względu na to, że nie mam już czasu się nim zajmować - w zeszłym miesiącu podjołem pracę jako programista, stąd nie mam czasu ani chęci na kodzenie poza pracą.. Pytania/oferty proszę kierować na PM lub na kontakt@gynio.pl . Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:50 |