![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 392 Pomógł: 7 Dołączył: 11.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym się zapytać jak przy polach typu checkbox:
1. wyświetlić wszystkie zaznaczone pola. 2. zapamiętać wybrane pozycje tak aby w trakcie działania/weryfikacji skryptu nie trzeba było ponownie ich zaznaczać. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 5.08.2010 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
automatycznie zaznaczone: <input type="checkbox" checked="checked">
co do zapamiętania zaznaczonych to musisz w php sprawdzić czy obiekt jest zaznaczony i jeśli jest zaznaczony to generujesz mu checked="checked" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 392 Pomógł: 7 Dołączył: 11.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat automatycznie zaznaczone: <input type="checkbox" checked="checked"> Źle mnie zrozumiałeś. Chodzi mi o wyświetlenie wszystkich zaznaczonych pól, a nie wyświetlenie niezaznaczonych. Wiadomo kombinacji może być wiele.Cytat co do zapamiętania zaznaczonych to musisz w php sprawdzić czy obiekt jest zaznaczony i jeśli jest zaznaczony to generujesz mu checked="checked" To, że w PHP to wiem. Mógłbyś pokazać przykład, żebym to lepiej zrozumiał.
Ten post edytował Szunaj85 16.04.2012, 18:42:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 15:44 |