![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Chciałem przenieść swoją Joomle na inny serwer. Zgrałem baze danych i wszystko niby ok. Niby, gdyż jak chciałem zaimportować bazę na inny serwer to pojawił się następujący problem i calość się nie zaimportowała:
Proszę o pomoc. Jak mogę naprawić baze? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Nie pokazując jej zawartości pomagasz jedynie swojemu i naszemu marnotrawieniu czasu na czytanie tego tematu...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 0 Dołączył: 18.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale ta baza jest strasznie duża. To wkleić jej zawartość?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
No raczej na forum tego nie wkleisz się gdzieś ją wystaw.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 18 Dołączył: 4.09.2010 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(gniew1971) Witam, Chciałem przenieść swoją Joomle na inny serwer. Zgrałem baze danych i wszystko niby ok. Niby, gdyż jak chciałem zaimportować bazę na inny serwer to pojawił się następujący problem i calość się nie zaimportowała: (...) Proszę o pomoc. Jak mogę naprawić baze? tytuł przeczy treści. baza jest uszkodzona czy import nie daje się wykonać? to dwie różne rzeczy. poza tym, spróbuj export/import wykonać natywnymi dla bazy narzędziami: mysqldump i mysql (.exe w wersji dla windows) - jest to zdecydowanie najlepsza droga do sukcesu. jeśli nie możesz, zrób to za pomocą phpmyadmina, starając się aby po obu stronach była ta jego sama wersja oraz dobrze dobierając parametry exportu (cudzysłowy na literały, opcje kompatybilności itp - poczytaj o tym, ja dawno tego nie używałem, więc średnio pamiętam) ps masz tu link, może pomoże http://vimeo.com/26993949 i jeszcze jeden: http://www.youtube.com/watch?v=fMXnRGe6228 Ten post edytował uupah5 16.04.2012, 20:40:15 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:33 |