![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 15.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znalzłem na forum taki o to skrypcik ze stronnicowaniem tylko jest masa errorów na których nie znam rozwiązania oto skrypt:
a tutaj errory: Kod Notice: Undefined index: porcja in C:\wamp\www\Projekty\drumy\droom.php on line 10 Kod Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in C:\wamp\www\Projekty\drumy\droom.php on line 13 Kod Notice: Undefined index: porcja in C:\wamp\www\Projekty\drumy\droom.php on line 26 Kod Notice: Undefined index: porcja in C:\wamp\www\Projekty\drumy\droom.php on line 35 Czy ktoś znajdzie chwile i mi wytłumaczy o co chodzi (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 189 Pomógł: 2 Dołączył: 28.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podaj mi na prv adres @ to podeślę Ci fajny skrypt do stronicowania
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 129 Pomógł: 13 Dołączył: 23.11.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz, pewnego pagera:
http://jakub-cieslak.pl/phpmysql-paginacja...wanie/#more-128 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 44 Dołączył: 18.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ustaw sobie domyślne parametry i do nich przypisz geta, gdy $_GET['porcja'] nie istnieje to wywala ci errory...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 05:01 |