![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 381 Pomógł: 12 Dołączył: 9.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam problem, mam diva w którym mam ustawiony line-height: 30px i w tym div'ie inne div'y o określonej szerokości i border-right: 1px które służą jako komórki... i wszystko jest ok póki nazwa nie jest dłuższa niż szerokość komórki z nazwą, wtedy tabelka sie trochę wysypuje ... da się to jakoś rozwiązać ? (IMG:http://www.image-share.com/upload/1421/135.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 178 Pomógł: 596 Dołączył: 25.09.2009 Skąd: Piwniczna-Zdrój Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż HTML i ewentualnie CSS.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 381 Pomógł: 12 Dołączył: 9.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <div class="list"> <div class="id">1</div> <div class="id">1</div> <div class="name">Długa nazwa nazwa nazwa nazwa</div><div class="quantity"> </div><div class="small"> </div><div class="pr"></div> <div class="action"></div> </div> Kod div.list { float: left; width: 100%; border-left: 1px solid black; border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; font-family: Tahoma; font-size: 12px; line-height: 30px; } i wszystkie div'y w div.list mają css: Kod div.id { float: left; width: 40px; text-align: center; border-right: 1px solid black; } |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 22:28 |