![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Czymiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem z stroną w postacio skryptu i systemem newsów który chce w niej zaincludować problem jest następujący kod strony wygląda tak :
może ktoś bedzie wiedziła jak to obejść by działało dużo kombinowałem lecz bez skutecznie ![]() -------------------- Pozdrawiam Karolski
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 1 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Kazanów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie wiem czy dobrze zrozumialem twoj problem ale:
zakończyć po tagu <p ...> "); i dać w nowej linijce include("costam.inc.php"); i w nowej znowu print(" i reszta kodu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 12.02.2004 Skąd: Czymiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak tak robie to tabele sie jebią ale to działa nie wiem jak to naprawić
-------------------- Pozdrawiam Karolski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 1 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Kazanów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh
to daj tak:
[EDIT] tylko jak juz korzystasz z mojego sposobu to wywal te wszysteki \ sprzed " ;] Ten post edytował Ive 1.08.2004, 19:21:50 |
|
|
![]()
|
|
dalej zimA TABELE SIE JEBIA
![]() -------------------- Pozdrawiam Karolski
|
|
|
![]()
|
|
heh a czy czasem w tym pliku includowanym nie masz niedomknietej tabelki/komórki tabeli ? bo jak nie to nie widze innego rozwiązania. przelukaj plik tresc.php i pozamykaj kazdą komorke i każdą tabelke
|
|
|
![]()
|
|
wszystko sie zgadza moze ktos ma jakas sprawdzona recepture ?
-------------------- Pozdrawiam Karolski
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 02:05 |