![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej, mam link do mojej piosenki, np. http://mojastrona.pl/avici.mp3 i jak kliknę w ten link, to otwiera mi się odsłuchiwanie, a co zrobić aby zaczęło pobierać ten plik?
ozdrawiam ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 433 Pomógł: 64 Dołączył: 29.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
temat wałkowany na forum wiele razy, sam na niego odpowiadałem co najmniej dwa. Użyj funkcji szukaj ; ) Podpowiem, ze download pliku musi byc obsluzony przez php z odpowiednimi naglowkami lub jesli masz mozliwosc edycji pliku .htaccess, ponizszy fragment powinien zalatwic sprawe
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jakoś do wordpress'a to podłączyć się da?
![]() Pojawia się: Przepraszamy, błąd serwera. Prawdopodobnie w pliku .htaccess użyto błędnej opcji. Po wklejeniu twojego tekstu do .htaccess ;/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 42 Dołączył: 27.07.2010 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podaj cały kod jak jest w pliku .htaccess
-------------------- GG: 10972302 :)
|
|
|
![]()
|
|
W pliku .htaccess jest tylko kod, który podał kolega wcześniej, bo takiego pliku jak .htaccess nie było i go stworzyłem i wrzuciłem na folder główny
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 249 Pomógł: 8 Dołączył: 10.08.2011 Skąd: Bełchatów Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:06 |