![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 42 Dołączył: 27.07.2010 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam prosty formularz zapłaty i 2 opcje:
-SMS -Przelew Teraz potrzebowałbym aby po wyborze w input (radio) wyświetlała się informacja, zależna od poprzedniego pola, czyli np. po wyborze SMS wyświetla się inna wiadomość niż jak się wybierze przelew, jak takie coś najłatwiej zrobić? Proszę o wskazówkę. Dodam, iż uczę się jquery. -------------------- GG: 10972302 :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 450 Pomógł: 135 Dołączył: 18.11.2010 Skąd: Wschowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- “ Computers are good at following instructions, but not at reading your mind. ” - Donald Knuth |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 654 Pomógł: 42 Dołączył: 27.07.2010 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuje bardzo kolego, jak to mogę pobrać (zobaczyć cały kod?) pozdrawiam.
-------------------- GG: 10972302 :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 450 Pomógł: 135 Dołączył: 18.11.2010 Skąd: Wschowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wejdź tutaj: http://jsfiddle.net/LeC3x/show/
I kliknij pokaż źródło. Nie wiem czemu o to pytasz. Na stronie, którą Ci podałem wcześniej jest wszystko czego potrzebujesz. Pozdrawiam. -------------------- “ Computers are good at following instructions, but not at reading your mind. ” - Donald Knuth |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:04 |