![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 11.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Potrzebuje zrobić projekt dowolnej bazy danych na uczelnie. Wpadłem na pomysł bazy dla firmy informatycznej przykładowo jakiejś agencji interaktywnej. Moja koncepcja jest taka że główna tabelą jest tabela użytkowników. Powiedzcie co jest źle jak wy to widzicie? Bo wiem że coś tu jest źle ![]() tabele: uzytkownicy - tabela wszystkich użytkowników pracowników jak i klientów id_uzytkownika dzial - tabela opisująca czy ktoś pracuje w dziale SEO, programowanie czy może w id_dzial mailing - tabela z wiadomościami do poszczególnych działów (seo, programiści, klienci lub wszyscy) id_mailing wiadomosci - tabela wiadomości wysłanych pomiędzy użytkownikami id_wiadomosci urlop - tabela z urlopami pracowników id_urlopu projekt - tabela projektów id_projektu wykonane - tabela zadań wykonanych dla danego projektu kiedy wykonano grafikę czym teraz się zejmują id_wykonane zadania - tabela zadań dla pracowników id_zadania ![]() Ten post edytował barnes 11.04.2012, 15:52:50 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:42 |