![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 9 Dołączył: 8.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam dziwny problem, zainstalowałem fancy boxa na stronie i tinymce z pluginem do uploadu zdjęć z komputera. Plugin tworzy też miniaturki zdjęć i w tinymce dodaje miniaturkę zdjęcia i linkuje je do dużego zdjęcia.
Po zapisaniu w źródle strony mam takie coś: Linki są na 100% poprawne. Jak kliknę na stronie w miniaturkę dodanego zdjęcia to zamiast dużego (oryginalnego) zdjęcia, wyświetla mi jego miniaturkę... Tak wywołuję fancyboxa:
Co mam nie tak? EDIT Zmieniłem wywoływanie fancyboxa na:
i teraz działa, ale jak widać też dla linków, więc coś z tym jest nie halo... Ten post edytował i-skrypty.pl 11.04.2012, 13:20:42 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 207 Pomógł: 44 Dołączył: 18.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla powiększenie obrazów musisz podać dwie rzeczy:
1. Objekt który wywoła zdażenie (w tym przypadku klik w a) 2. Źródło obrazu do powiększenia Czyli wywołujesz fancybox dla a który ma scr do źródła. W tym przypadku przypiszesz tylko dla tych a które mają w sobie img: Cytat $('.text a:has(img)').fancybox();
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 10.07.2025 - 05:17 |