![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2012 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Mam stopkę w pliku php i jest zakodowana, chciałbym tą stopke zmienić bo styl który stworzyłem na podstawie oryginalnego stylu nie ma już nic z nim wspólnego.
Próbowałem użyć różnych decoderów lecz bez skutku. To jest cały kod z pliku php.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Opiekunowie Postów: 3 855 Pomógł: 317 Dołączył: 4.01.2005 Skąd: że ![]() |
Widocznie piszący skrypt, życzył sobie, by była zakodowana. Zresztą, masz informację w kodzie, jak została zakodowana...
-------------------- Jak poprawnie zadać pytanie | Jak poprawnie zatytułować wątek
Najczęstsze błędy | Błędy E_NOTICE | PHP FAQ | FAQ PHPedia | SQL-Injection | Logowanie i sesje | Hashowanie haseł | Server - od czego zacząć ? | Manual PHP Alternatywne Forum dla Ekspertów Nie pomagam na PW, nie mam GG |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 587 Pomógł: 131 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Dajesz echo zamiast eval;
Ten post edytował rocktech.pl 11.04.2012, 12:52:24 -------------------- Despite the tons of examples and docs, mod_rewrite is voodoo. Damned cool voodoo, but still voodoo. --Brian Moore
I never go looking for a sucker. I look for a Champion and make a sucker of of him. --Amarillo Slim Home-made : js-gui-classes | Accordion | Tabs | Carousel / php-sms-classes | Obsługa bramki SMS MultiInfo | Obsługa bramki SMS Mobiltek |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 9.04.2012 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
To nie skrypt tylko styl.
Cytat Zresztą, masz informację w kodzie, jak została zakodowana... Próbowałem różnych dekoderów nic nie rusza tej stopki. Chcę ją poprostu usunąć i wstawić swoją bo stara stopka nie ma nic wspólnego z nowym stylem który stworzyłem EDIT: rocktech.pl już patrze ![]() Nie wiem nic mi nie idzie z tym. Próbuje tu rozkodować http://poligon.ricoroco.com/fora/smf/index...?action=decoder w takim razie jak zakodować lub jak wpisać tam treść do tej stopki w tym pliku bez kodowania, ale żeby się wyświetlał tak jak należy ? Wiecie może ? Ten post edytował user1234 11.04.2012, 12:53:34 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 915 Pomógł: 210 Dołączył: 8.09.2009 Skąd: Tomaszów Lubelski/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie potrzebujesz dekoderów, rocktech.pl udzielił Ci prawidłowej odpowiedzi
Ten post edytował redeemer 11.04.2012, 13:08:49 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Ale gdzie ja mam to wpisać te echo do pliku ?
Jak jest w pliku ten kod, to na stronie się wyświetla normalny tekst, a ja chce zmienić tą stopke na swoją, też chce zeby był tam mój pseudonim i link do mojej strony |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 915 Pomógł: 210 Dołączył: 8.09.2009 Skąd: Tomaszów Lubelski/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wejdź na ideone.com, wklej
i kliknij uruchom. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Jest
![]() Dzięki, teraz chyba powinienem sobie poradzić. Dzięki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 02:25 |