![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Witam !
Chciałbym abyście ocenili piątą wersję mojego portfolia. Ocena w skali 1-6 Dział guestbook i portfolio nie skończone. (in progress..) Link http://ociu.com |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 19.10.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może "kropki" nad tekstowymi linkami też powinny przesyłać po kliknięciu do odpowiedniej podstrony.[subiektywne odczucie]
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poza tym co napisał skar, to kropki mogłyby się też podświetlać. Nie wiem, czy to jest zamierzone, ale to chyba-menu w lewym górnym rogu pod mozillą jest strasznie małe. Poza tym chwile się musiałem zastanowić, zanim doszedłem do tego, że to w prawym dolnym rogu to odcisk palca. Ale spostrzegawczy to ja nigdy nie byłem.
Ogólnie w szkolnej skali -5. Pozdrawiam -------------------- Chciałbyś zobaczyć program bez błędów? Wyobraź sobie UFO, w którym Elvis doi swojego jednorożca
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
hmmm, troszceczke czcionka zle dobrana zle, rozmiary i kolory, ja wiem, takie sobie
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten napis "security hosting wzl transweb" jest niewidoczny... a nie mozna powiekszyc czycionki by to przeczytac wiec jedynym sposobem bylo skopiowanie tego i wklejenie gdzies by to przeczytac.
Czcionka w kontakt bardzo taka niewyrazna... zle mi sie to czyta :/ To takie latajacie w tekscie cos mi sie nie podoba. Ten znaczek w prawym dolnym rogu tak srednio pasuje do tego wszystkiego. Ogolnie strona bardzo fajnie wykonana graficznie. Ocena: 4+/6 -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 0 Dołączył: 29.06.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- if(function_exists("zrozum_kobiete")){
echo "Niemożliwe!"; exit;} |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Nie wyraźny napis w dziale kontakt jest tak specjalnie zrobiony...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:51 |