![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, że nie ocenicie mojego blogu za wysoko, ale chciałbym wiedzieć, co byście zmienili w nim
![]() Party Blog Ten post edytował bartosz1311 8.04.2012, 19:42:04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 433 Pomógł: 64 Dołączył: 29.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeżeli chodzi o posty typu "wróżenie z kuli", to Twój jest w czołówce...
- gdzie link- ? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@up
w tym jestem bossem ;P Popełniłem taki głupi błąd;p ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 417 Pomógł: 44 Dołączył: 23.06.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie poddawanie blogów powinno być zabronione ( jeśli już nie jest ^^) Nie ma co oceniac grafika do d..., zawartość jak zawartość. Tyle moge na ten temat powiedzieć ...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 395 Pomógł: 80 Dołączył: 24.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napis "Kliknij tutaj aby powrócicć na stronę ..." jest niepotrzebny, standardem jest to że nazwa strony/logo jest równocześnie adresem strony głównej.
Kolory w boksach po prawej są zbyt kontrastowe. Panel z tweeterem na małej rozdzielczości 1024x768 jest ucianany od góry, winne jest tutaj pozycjonowanie bottom: 400px, zmniejszenie tej wartości powinno pomóc. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, że nie ocenicie mojego blogu za wysoko, ale chciałbym wiedzieć, co byście zmienili w nim ![]() Wszystko. Wygląd, treść, hosting.
Haha, kolejny... To zaczyna być żałosne. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 10:18 |