![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć
Rzućcie okiem na moje półtoragodzinne "dzieło" ![]() i oceńcie je co dodać co zabrać a co zostawić? proszę o ocenę Layout moje gadżety -------------------- -What is your purpose here? -Hm.. Hg... Alright Officer, I'll move along... -What the General means is, what did you come to Earth? -Not another day goes by, I don't ask myself
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
milo ujzec zamias text text text ... Lorem ipsum ..
![]() P.S. w topie te przylacza do bater, zakorkowane jakims dziwnym korkiem,i moze by zamienic na cos bardziej profesionalenego ? jakis nypel rurowy zakonczony kolanem 7 ![]() ![]() Ten post edytował invx 31.07.2004, 08:14:54 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pod firefox strona sie troche psuje ;>
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(sf @ 2004-07-31 10:37:46) Pod firefox strona sie troche psuje ;> hmm... ja używam firefoxa 0.9 i jakoś nic mi się nie psuje. a co do topu... to nie jest hydraulika.... chyba ![]() a co do napisu w topie... może zmienię, ale zastosowałem taką czcionkę bo też mimo że prosta wydaje mi się oryginalna i chyba pasuje proszę o więcej komentarzy /// Dodane /// aha... dodałem a:hover .... thx 4 tip @invx Ten post edytował PWS 31.07.2004, 10:18:58 -------------------- -What is your purpose here? -Hm.. Hg... Alright Officer, I'll move along... -What the General means is, what did you come to Earth? -Not another day goes by, I don't ask myself
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hej
![]() ![]() Pozdrawiam ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 10:11 |