![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam o to taki skrypt. Działa on na zasadzie, że kontenery zawarte w kontenerze #info poruszają się od dołu do góry. Po najechaniu na #info automatycznie się zatrzymuje. Chodzi mi o drobną edycję, czyli domyślnie tekst nie powinien się ruszać, zaś po najechaniu powinien. Czyli dokładna odwrotność.
![]()
To może inaczej. Mam już takie coś.
Chciałbym, aby po opuszczeniu #into skrypt przestał działać. Ten post edytował pspgor 7.04.2012, 14:15:51 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 0 Dołączył: 27.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wstaw to tu http://jsfiddle.net/ i pokaż.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
http://jsfiddle.net/XENgX/
Mam takie coś a chciałbym na odwrót. Że automatycznie powinno być wyłączone, a po najechaniu powinno jeździć ![]() |
|
|
![]()
|
|
|
|
![]()
|
|
Muszę zedytować kod tak, by wywoływana funkcja była 'robiona' płynnie.
Funkcja i to w niej wydaje mi się trzeba coś zmienić. Próbowałem z .animate ale zbytnio mi nie wychodzi
Odwołanie do funkcji
ref @ref Ten post edytował pspgor 8.04.2012, 06:31:33 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 08:51 |