![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 3 Dołączył: 26.07.2010 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam otóż mam pytanie przeważnie używam start i end tagów:
Kod <?php $variable ?> <? $variable ?> Lecz chodzi mi o możliwość użycia tak jak w skrypcie myBB (do którego tworzę stronę główną) używania czegoś takiego: Kod {$variable} Jak to uzyskać/zadeklarować? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukaj informacji o systemie szablonów
- Smarty - Twig - OPT -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 103 Pomógł: 3 Dołączył: 26.07.2010 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiesz tylko że nie chcę instalować kolejnych zbędnych "bajerów" poprostu chciałem sobie ułatwić pracę z widokami.
|
|
|
-cot- |
![]()
|
Goście ![]() |
Używaj <?=$zmienna?> jest lepsze niż kombinowanie z szblonami
|
|
|
![]() ![]() |