![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 228 Pomógł: 1 Dołączył: 24.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki oto htaccess:
Moja strona ma taki link: www.strona.pl/index.php?app=pub&mdl=modul Poprzez ten .htaccess stworzyłem, że ten link wygląda tak: www.strona.pl/pub,modul A co, jakbym zamiast przecinka chciał ukośnik (/) ?
Tak nie działa, bo tracę CSS. Oraz tutaj jestem uzależniony od dwóch parametrów, ale moja strona na innych stronach może mieć ich więcej i już strona się nie wyświetli, co zrobić? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 9.07.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tracisz CSS bo masz pewnie zadeklarowany względnie, zadeklaruj bezwzględnie i powinno być po problemie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 228 Pomógł: 1 Dołączył: 24.12.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No dobra, ale co z tymi parametrami?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 10 Dołączył: 13.01.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
musisz w takim razie przewidzieć każdą taką opcję w .htaccess
|
|
|
![]()
|
|
Dasz jakiś przykład? Bo coś mi nie wychodzi. ; /
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 15:48 |