![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 1 Dołączył: 13.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podajcie nazwy albo linki do jakichś przykładowych aplikacji opartych o Zend Framework 1, ale takich, które są dobrze napisane pod względem kodu bo chcę się nauczyć tworzyć aplikacje oparte o ZF1 w sposób profesjonalny, stosując się do różnych konwencji, jakie zostały przyjęte w ZF - czyli pisać "jak Bozia przykazała". Chodzi mi o sprawdzone przez Was aplikacje.
Bo widziałem w necie wiele kodów źródłowych, realizujących to samo, ale każdy robi to zupełnie inaczej, w zupełnie innych miejscach... Tak jakby nie stosując się w ogóle do całej logiki i estetyki. Dopiero uczę się tego frameworka, a nie chcę popełniać błędów ani też pisać poszczególnych mechanizmów w innych plikach czy wykorzystując inne moduły niż to się robi zazwyczaj. Do projektu, nad którym pracuję w przyszłości dołączą nowi programiści, a ja nie chcę by zobaczyli "wiochę". |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tobie chodzi bardziej o MVC niż o Zend -a
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 1 Dołączył: 13.07.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No tak, z tymże Zend na pewno ma dużo różnic w stosunku do innych frameworków. Tak więc wolałbym co nieco wyczaić z kodu aplikacji opartych właśnie o Zenda.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 06:14 |