![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Chciałbym użyć na stronie formularza wysyłającego zamówienie na maila. Problem w tym że nie mogę całości podpiąć po swojego maila. Pomoże ktoś? Dla całokrztałtu wklejam kod:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 250 Pomógł: 11 Dołączył: 20.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
użyj phpmailer aby skorzystać z SMTP i wtedy podasz dane do swojej skrzynki i e-maile będą wysyłane przez Twojego e-maila.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A mógłbym prosić o wytłumaczenie co i jak krok po kroku? Jeżeli to nie problem. Jestem laikiem w tych tematach, a wiem, że to się przyda jeszcze później.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 7 Dołączył: 3.08.2007 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dobra Panowie dalej tego nie ogarniam. Tutaj daje adres strony, na której to chciałem zrobić"
Wszystko ładnie cacy tylko nie moge tego pod skrzynke podłączyć. Gdyby ktoś mógł pomóc byłbym wdzięczny ewentualnie zapłace za pomoc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:44 |