![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pytanko. Na jakiej zasadzie trzeba zrobić skrypt, abym mógł dodać kilka przedmiotów np. 10 książek o podanej wartości punktów które mają uzytkownicy. Dam przykład: Każdy użytkownik ma swoje punkty. Potrzebuje udostępnić np. 10 książek i ustalam ich wartość (10 000pkt). Jeśli użytkownik tyle punktów posiada może kliknąć "WYMIEŃ" i wtedy odejmuje mu 10 000 pkt z bazy i zapisuje gdzieś w osobną tabelkę że wymienił on to na tą książke. Następna rzecz to że jak już 10 osób wymieni punkty na te książki to pisze że Produkt niedostępny i nie da sie go już zamówić. Myślę że odpisałem to zrozumiale. Z góry wielkie dzieki za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 709 Pomógł: 176 Dołączył: 24.10.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pisząc na forum powinieneś bardziej określić swój problem, zaczynasz post od pytania "Na jakiej zasadzie" a później opisujesz jak skrypt ma działać i wygląda to tak jakbyś czekał na gotowca (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Na szczęście to forum ma również dział dla ludzi poszukujących gotowce (Giełda) możesz tam napisać wymagania co do skryptu a na 100% znajdzie się ktoś kto za odpowiednie wynagrodzenie taki skrypt Ci napisze. Jeżeli nie szukasz wykonawcy, to zacznij pisać i w razie problemów z implementacją przyjdź na forum z konkretnym kodem źródłowym. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 15:05 |