![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kope lat dla tych co mnie jeszcze pamiętają.
Mam formularz z którego dane zapisuje do sesji, a następnie przy kolejnych odsłonach chcę wyświetlać w formularzu to co user już wcześniej wybrał w nim (filtrowanie danych). potrzebuję więc wczytać z sesji dane do formularza zanim dowiążę dane z ewentualnego POST'a. dane w sesji mają dokładnie taką samą strukturę jak atrybuty formularza więc ten kod powinien działać ... ale nie działa
błąd 1. przy dowiązaniu przez bind dostaje błąd błędnego tokena CSRF. błąd 2. dla 'morezero' dostaję błąd: Ten formularz nie powinien zawierać dodatkowych pól jakieś pomysły jak to rozwiązać? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 7 Dołączył: 10.03.2011 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ad 1.
Błędnego czy jego braku? Nie widzę żebyś podawał przy bindowaniu token csrf. Ad 2. Musisz utworzyć walidatory dla wszystkich pól podanych przy bindowaniu. Widocznie dla 'morezero' nie masz takiego. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 17:35 |