![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak w temacie
Po rejestracji nowego użytkownika wywala błąd Parse error: syntax error, unexpected '(' in /home/sites/o/ob/obd/obddiag.za.pl/forum/includes/functions_messenger.php on line 446 oto ta linijka powiedzcie mi co jest źle $result = $config('email_function_name')($mail_to, mail_encode($this->subject), wordwrap(utf8_wordwrap($this->msg), 997, "\n", true), $headers); |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo jest to błędy fragment kodu
![]() -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 2.04.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A wiesz jak to poprawić?
Czy wstawić więcej kodu |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 47 Pomógł: 1 Dołączył: 25.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po dłuższym zastanowieniu chyba wiem, o co autorowi chodziło. Spróbuj tak:
Ma większą szansę zadziałania, oczywiście, jeżeli w zmiennej $config jest zawarta nazwa funkcji odczytującej konfigurację. Ale rzeczywiście, jest hardcorowa metoda pisania kodu i proszenie się o błąd. |
|
|
![]()
|
|
Ja nie jestem autorem tego kodu
to jest gotowe forum na friko Nie mam zielonego pojęcia o PHP jakieś 18lat temu pisałem w qbasic ale to nie to samo teraz pokazuje Fatal error: Function name must be a string in /home Mogę wysłać plik functions_messeger.php będzie szybciej Ten post edytował dobols 2.04.2012, 09:18:04 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 14 Dołączył: 8.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak ty nie byles autorem kodu, nie wiesz skad pochodzi i co robi my tez nie wiemy wklejasz jedna linijke i oczekujesz ze ktos ci wywróży dlaczego nie dziala? wklej caly plik i kod tego z czego ten plik korzysta moze cos sie wiecej dowiemy.
ewentualnie wywal ten niedzialajacy szit, zainstaluj joomle+ kunena forum i masz to samo bez męczenia sie. Ten post edytował Orzeszekk 2.04.2012, 10:12:00 -------------------- "The first 90 percent of the code accounts for the first 90 percent of the development time. The remaining 10 percent of the code accounts for the other 90 percent of the development time."
Tom Cargill, Bell Labs |
|
|
![]()
|
|
A jeśli bym zainstalował inne forum to jak można przenieść posty?
Wiem że to pytanie nie na temat ale... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Forum nie parser. Zamykam.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:56 |