![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat <script type="text/javascript"> $(function(){ var s = $('#div'), w = $(s.find('span')[0]).width(); s.css({width: w, overflow: 'hidden', whiteSpace: 'nowrap'}); $('#clicky').toggle(function(){ s.stop(true).animate({width: 0}, {duration: 'slow', queue: false, complete: function(){s.hide();}}); }, function(){ s.stop().animate({width: w}, {duration: 'slow', queue: false}); }); }); </script> Mam problem z chowaniem diva - chowa się ale po kolejnym użyciu funkcji nie pokazuje go. Wiem że to coś z tym <span> ale jak to usuwam to totalnie nie działa, dlatego prosiłbym o pomoc. //kod nie mojego autorstwa. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 6 Dołączył: 25.10.2010 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- ▼ Jeśli ci pomogłem to kliknij
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 31.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Plusik już masz.
A czy można to zrobić by chowało, ale nie tekst w znaczniku a div? Bo jak już napisałem mi to coś nie wychodzi, a zakładam że dla kogoś obcykanego to pół minuty roboty. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 08:12 |