![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Na początku od razu przepraszam za tak banalną sprawę ( tylko mnie tu nie zlinczujcie ). Tworzę sobie własną bazę, czytam o php,mysql, przeglądam google, szukam rozwiązań ( jest wiele różnych rozwiązań ), ale żadne ze znalezionych nie działało. Pewnie jakiś banalny błąd robię, dlatego proszę o wyrozumiałość (pewnie nie raz tu jeszcze będę prosił o pomoc ) Ale do rzeczy Mam jedną tabelę w mysql oddział, ktora zawiera id oraz miasto. Mam też drugą tabelę pracownia, która zawiera id, nazwa, oraz id_miasta. Tworzyłem formularz gdzie będę dodawał pracownię. Chciałbym by w oddziale była lista rozwijalna, która będzie mi pobierała dana z mysql ( walczę z tym od rana dziś, chyba ze 20 różnych rozwiązań stosowałem ) Ostatnie to stworzyłem coś takiego:
I ciągle mi to nie działa. Dostaję komunikat na stronie: '; echo ''; while($option = mysql_fetch_assoc($zapytanie)) { echo ''; } echo ''; ?> Proszę z tym o pomoc. Dalej będę "walczył" by dane z tego formularza przesłać do tabeli pracownia...ale jeśli mi się nie uda to samemu, to poproszę Was o pomoc. Ten post edytował dopal 30.03.2012, 21:37:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:40 |