![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 4 Dołączył: 19.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, dopiero się uczę JQuery i mam jeszcze wiele wątpliwości. Chciałbym zrobić panel użytkownika ale żeby wszystko pojawiało się w ramach jednego formularza. Podstron ma być 5 i chciałbym wiedzieć czy da się to zrobić ładniej niż poniższy kod:
PS: znalazłem właśnie coś takiego: http://ferrante.pl/frontend/javascript/jqu...twe-5-zakladki/ Może uda mi się zrozumieć to dzisiaj ![]() Ten post edytował Beacri 28.03.2012, 22:23:08 -------------------- Nie bijcie! Jestem tylko Chemikiem, który skryptuje od 7 lat :D
www.eduela.pl |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 6 Dołączył: 25.10.2010 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jquery jest biblioteką JavaScript, więc podstawy trzeba znać.
Masz tu na szybko:
I pamiętaj o tabulacjach, dzięki nim kod jest bardziej przejrzysty. -------------------- ▼ Jeśli ci pomogłem to kliknij
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 4 Dołączył: 19.02.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za pomoc
![]() ![]() -------------------- Nie bijcie! Jestem tylko Chemikiem, który skryptuje od 7 lat :D
www.eduela.pl |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:00 |