![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2004 Skąd: Suwalki/Poznan Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
tak wyglada fragment skryptu. Teraz dlaczego wysylajac linka nie wyswietla mi na poczcie poprawnie tylko cala linie jakby to nie mial byc link? ![]() -------------------- nie wszystko jeszcze wiem, uczę się, ale dzięki za wszelką pomoc i wyrozumiałość (Win2k, Apache, MySQL 3.23.39)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 12.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(miszqa @ 2004-07-29 00:16:00) Teraz dlaczego wysylajac linka nie wyswietla mi na poczcie poprawnie tylko cala linie jakby to nie mial byc link? ![]() Nie wiem o co ci chodzi ale podejrzewam że że poprostu cały tekst wiadomości wyświetla ci się w jednej lini? Czy tak? Jeśli tak to na końcu każdej lini twego tekstu dodaj "\r\n" a jak to nie pomoże to samo "\n". -------------------- Drobne awarie nie isnieją, jeżeli miała jednak miejsce drobna awaria, oznacza to, że nie poznałeś jeszcze jej rzeczywistych rozmiarów.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2004 Skąd: z duszy :] Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
jemu chodzi o to ze nie wyswietla html-a
poszukaj na forum.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 168 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2004 Skąd: Suwalki/Poznan Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
jakbym znalazl na forum to bym nie pytal
-------------------- nie wszystko jeszcze wiem, uczę się, ale dzięki za wszelką pomoc i wyrozumiałość (Win2k, Apache, MySQL 3.23.39)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 436 Pomógł: 6 Dołączył: 8.11.2003 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz dać odpowiedni nagłówki, że to nie jest zwykły tekst (text/plain) tylko html (text/html). W manualu masz to ładnie pokazane na przykładzie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
no dobra z tym ze nie lapie tego lekko bo link u mnie zawarty jest w wiadomosci wiec jak mialbym sie do tego odniesc? czy ustawienie header wystarczy tylko pozniej jak sie do tego dowolac w tresci wiadomosci na przykladzie zaprezentowanego przeze mnie listingu
![]() -------------------- nie wszystko jeszcze wiem, uczę się, ale dzięki za wszelką pomoc i wyrozumiałość (Win2k, Apache, MySQL 3.23.39)
|
|
|
-Guest- |
![]()
|
Goście ![]() |
patrze ze temat nie zostal opisany.
Koles poprostu ma w tresci mejla zmienna ktora jest linkiem ale ten link nie jest wyswietlany jako link tylko jako tresc i jak zastapic tresc linkiem |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 14:43 |