![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2004 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Mam plik includ.php. W nim są linki do innych plików. Np. images/rysunek.gif.
teraz ten plik includuje z poziomu o katalogi nizej od images. Wszytsko jest OK. Jesli juz natomiast Includuje ten plik, z poziomo np. o 2 katlogi nizej url dajej jest images/rysunek.gif, i jest on nie poprawny, powinno byc template/images/rysunek.gif. i nie wiem jak to wykonac. -------------------- brak?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ścieżki dostepu zapisuj w postaci absolutnej, np.
przy dostępie w systemie plików: /home/users/byther/public_html/images/obrazek.gif i przy url'u: /~byther/images/obrazek.gif zamiast postaci relatywnej images/obrazek.gif -------------------- Sygnaturka: jest
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2004 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
ale mi nic nie da taki link: /home/users/byther/public_html/images/obrazek.gif, bo jak zainlcuduje z poziomu katalogu bythers, t ojuz bedzie zle, i nie znajdze gifa.
-------------------- brak?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
moze pokombinuj cos z $SERVER ? mam podobny problem i puki co go nie rozwiazalem
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 00:05 |