![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2003 Skąd: Głogów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na wstępie chciałbym zaznaczyć, iż jestem nowicjuszem, jeżeli chodzi o programowanie obiektowe. A więc korzystając z artykułów w internecie napisałem coś takiego
Problem najprawdopodobniej moim zdaniem tkwi w funkcji sqlFetchRow, ponieważ nie wyświetlają mi się rekordy z bazy. Oto kod którego użyłem do wykorzystania klasy SQL
Jest ktoś w stanie pomóc mi rozwiązać ten problem? Pisząc ten kod starałem się dostosować do standardów kodowania php.pl. Ten post edytował MaKaO 29.07.2004, 03:25:40 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 166 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2004 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak to ma działać jeśli metody w klasie sa inne niż te których używasz w kodzie ?
np. w klasie sql masz sqlConnect, sqlClose, sqlQuery itd. a w kodzie masz sql_connect, sql_query itd. -------------------- Nigdy nie kłóć się z głupim, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2003 Skąd: Głogów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepraszam, ale na ostatnią chwile zmieniałem kod i nie zmieniłem nazw funkcji... Kod nie działa nawet w takiej postaci...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 116 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował Parti 29.07.2004, 07:39:18 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 22:03 |