![]() |
![]() ![]() |
![]() |
--baltazar-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Czesc kochani.
Mam problem z greyboxem. Chce do niego wczytywac strone, ale ta lamie ramki i sie wywala. Czy jest jakis sposob, by ujarzmic taka strone. Chcoiaz zeby wywalala sie w nowym oknie. (IMG:style_emoticons/default/co_jest.gif) Całuję. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 171 Pomógł: 18 Dołączył: 17.04.2006 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nauczyć się HTMLa i CSS w stopniu podstawowym, odpalić firebuga i sprawdzić gdzie jest błąd.
|
|
|
--baltazar-- |
![]()
|
Goście ![]() |
@up Jak nie masz nic sensownego do napisania do po co spamujesz ?
Powtorze pytanie sformulowane inaczej. Czy sa jakies sposoby na okielznanie strony, ktora lubi sie wylamywac z ramek ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 171 Pomógł: 18 Dołączył: 17.04.2006 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale czego oczekujesz, jasnowidzenia? Mi greybox błędów nie robi, zatem wina leży po Twojej stronie, a skoro nie ma źródeł, to jak pomóc inaczej? Oczekujesz sensownej odpowiedzi na temat swojego posta, to ją dostałeś.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba wiem o co ci chodzi. Opcje są 2:
-strona wyskakuje z ramki w prosty sposób (tzn. wyskakuje z jednej ramki nie pamiętam kodu) rozwiązanie ramka w ramce (wyskoczy z pierwszej, ale już nie z drugiej) -strona wyskakuje z wielokrotnie dołączonej ramki (if(parent.frames.length!=0)top.location='adres';") nie masz jak tego uniknąć |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
camikazee on pyta po prostu o sposób na stronę, na którą nie ma wpływu więc po co Ci kod..
|
|
|
--baltazar-- |
![]()
|
Goście ![]() |
Dzieki uzytkowniku lobopol. Albo i nie pozbawiles mnie zludzen (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Bo wyglada na to, ze mam do czynienia z drugim typem. Dziady sie zabezpieczyli (IMG:style_emoticons/default/sciana.gif)
Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 16:03 |