![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 284 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2007 Skąd: Globalna wioska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pilnie poszukuję skryptu na wzór liveshow.pl. Może być stricte ten sam lub bardzo podobny. Mogę też zapłacić za informacje lub skrypt. Zależy mi na czesie
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 11.07.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skrypt, mówisz. Chyba sobie jaja robisz albo nie znasz się na programowaniu. To nie może być zwykłym "skryptem", ale jak chcesz to można to władować w jeden plik php, temu bliżej do "prostego" skryptu.
Taki portal kosztuje kilkanaście tysi. Do tego musisz mieć bardzo wydajne serwery, bazę danych, cache, cholernie grubą rurę na streaming AV i potężne terabajty miejsca na składowanie nagrań. Jeśli zlecasz coś takiego to licz się z ogólnym wydatkiem ponad 25.000 zł. Powodzenia. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 284 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2007 Skąd: Globalna wioska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja napisałem o prostym skrypcie? Sam skrypt kosztuje 2500 zł więc z kosztami przesadziłeś jak i z tym postem. Powtarzam mnie interesuje skrypt
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:47 |