![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam panowie...
Pojawił mi się kolejny problem - poprzednie dzięki Waszej pomocy udało mi się naprawić liczę że i tym razem uda się coś wykminić... Otóż znalazłem w internecie gdzieś darmowy kod formularza prostego PHP który miał za zadanie zebrać pewną ilość danych i wysłać je na waskazany adres. Niby nic trudnego a jednak. Po dopasowaniu kodu na swoje potrzeby dorpowadziłem do dwóch problemów: 1) przycisk odpowiadający za czyszczenie dokumentu przestał działać (działał wcześniej) 2) formularz mimo wyświetlenia komunikatu że wszystko zostało wysłane maili na wysyła lub wysyła co jakiś czas. Ps wiem że w kodzie znajduje się błąd w postaci zrobienia przycisków z img...ale nie znam innej metody...tą znalazłem na necie. Oto kod HTML
Zdaje sobie sprawę że kod nie jest idealny ani pewnie nawet blisko bycia "dobrym" ale proszę o wyrozumiałość- to moja pierwsza strona jaką kiedykolwiek robię (nie licząc 10 lat temu gdy byłem w liceum na informatyce) a bardzo zależy mi by ją dokończyć własnym nakładem sił. Za wszelkie sugestie dziękuje. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 18:59 |