![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 28.01.2004 Skąd: Bochnia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem ze jest to proste do napisania (jednak mi zajmie troche czasu), ale jezeli ktos zetknal sie z systemem do zarzadzania folderami (tworzenie, zmiana nazwy, otwieranie) + uploadowanie plikow (z opcja zmiany nazwy) to folderow i podfolderow.
Jednym slowem panel zarzadzania zawartoscia folderow (jest cos takiego w Md-pro 'File menager') to prosze napisac. z gory dziekuje. -------------------- wzory cv i szablony
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Najpierw prosze przelać 1000 zł na moje konto za skrypt, zeskanować dowód przelewu i potem MOŻE sie zastanowie czy napisać.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poczytaj o philexie
po 2. nie ten dzial Systemy Portalowe i CMS'y -> Skrypty php -------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 764 Pomógł: 3 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(ociu @ 2004-07-28 10:54:47) .... i potem MOŻE sie zastanowie czy napisać. wystarczy sie ze 2-3 razy dziennie chwile zastanowic i juz masz srednia krajowa... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 22:05 |