![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 11.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Wszystkich bardzo serdecznie!
Mam pewien problem, który nie wiem jak rozwiązać. W jednej z ramek posiadam tabelkę , w której z jednej kolumn znajdują się checkbox'y zaznaczając je chcę wysyłać zmienne znajdujące się w tych checkbox'ach do innej ramki. Z problemem wysyłania zmiennych sobie poradziłam stosując Java Script tyle tylko, że jak zaznaczam kolejny checkbox to przesyła mi się zmienna a poprzednia wysłana ginie. Czyli jednym słowem chcę jakoś zbierać te zaznaczone i jednocześnie wysłane do innej ramki zmienne aby je później wszystkie wykorzystać i teraz pytanie czy można to zrobić w php?. Bardzo proszę o pomoc. Marta |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Można, poczytaj sobie o sesjach.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 287 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2003 Skąd: Ow/Pn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jak nie chce ci sie czytac to skorzystaj z tego
![]()
i w drugą stronę zeby pokazac to co mamy w zmiennej wyswietlanie sesji
podpiecie sesji pod zmienna i wyswietlanie
kobinacji jest wiele pokombinuj pozdrawiam... -------------------- Reklamowa Oklejanie Samochodów: oklejanie pojazdów / tel. 62 597 74 48
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(boya @ 2004-07-28 10:23:00) A jak nie chce ci sie czytac to skorzystaj z tego ![]() No właśnie, jak nie chce Ci się czytać, to zobacz jakie głupoty wypisują później ci, któym nie chce się czytać... http://forum.php.pl/index.php?showtopic=19539&st=0 -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:43 |