![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2012 Skąd: Głogów - Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
mam kod
który tworzy tabelę i za każdym razem dodaje znaczek \/. Jak chciałbym żeby to działało widać na obrazku: (IMG:http://p13.nsf.pl/przykladtabeli.png) Dla każdego auta od 1 do 10 dodawał by się znaczek \/(podczas głosowania na to auto) od 1 przez co tabela była by jak sądzę przejrzysta. Kolumna 'ile' to liczba oddanych głosów na dane auto. Tylko właśnie to jest na razie taka moja koncepcja, a czy to jest sensownie zrobione? Jak zrobić aby AUTO INCREMENT naliczał głosy od 1 dla poszczególnych kolumn? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
ALe ty kombinujesz... znaczek \/.... jak można na coś takiego wpaść(IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Już już chcesz znaczek to wstaw poprostu literę V. A w ogóle jak chcesz coż znaczaczyć to wstawiasz 1 dla zaznaczonego, 0 dla nie zaznaczonego. To po pierwsze. Po drugie to się robi zupełnie inaczej: TABELA AUTA NAZWA_AUTA ILOSC Przykłądowe rekordy auto1 2 auto2 5 auto 3 8 ..... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 15.02.2012 Skąd: Głogów - Opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hahaha z tą literą V to na prawdę przekombinowałem ;D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 00:10 |