![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Przymierzam się do postawienia kolejnego sklepu internetowego. Mam do wyboru skrypt Sote albo VirtueMarkt. Zastanawiam się co będzie lepsze do obsługi sklepu internetowego. Najważniejsze rzeczy na których mi zależy to: - całkowita konfiguracja atrybutów, cech produktów, kategorii, opisów produktów, galerii, - prostota przy dodawaniu nowych modułów z banerami reklamowymi - całkowita obsługa klienta z powiadomieniami mailowymi - dobrze by było jak by była możliwość ustawienia stanów magazynowych albo opcjonalnie integracja z Subiekt GT - integracja z paczkoamty.pl oraz kurier siódemka.pl - druczki pocztowe generowane po stronie sklepu - generowanie FVAT (lub integracja z Subiektem GT) - opcjonalnie automatyczna integracja zamówień klienta z systemem Subiekt GT Prosił bym o rzetelne wypowiedzi osób które mają doświadczenie z tymi skryptami, o wymienienie plusów oraz minusów danego skryptu, albo który skrypt i dlaczego jest lepszy od drugiego. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 898 Pomógł: 80 Dołączył: 31.05.2008 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
http://www.insert.com.pl/programy_dla_firm...oscommerce.html subiekt gt z linii insert ma oscgt, ale to się łączy z oscommerce a ten skrypt to ścierwo ścierw
![]() -------------------- cojack blog - mój blog (na jakiś czas off).
"jak czegoś nie wiem, to nie myślę że wiem" - moja domena |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nigdy nie słyszałem o VirtueMarkt, ale miałem okazję wdrażać kilka sklepów SOTE, dlatego odradzam sklep SOTE. Co prawda, posiada on sporo funkcji, ale jego wdrożenie, a także administracja i późniejsze użytkowanie, to koszmar. Ponadto, sklep jest strasznie powolny. Nie polecam. Radzę zastanowić się nad dedykowanym rozwiązaniem. Czasem jest to najlepsze rozwiązanie (choć droższe, jeśli komuś to zlecasz lub czasochłonne i pracochłonne, jeśli piszesz sam). Wszystko zależy od tego, co jest Twoim priorytetem (jakość i wygoda, czy czas i cena?).
Ten post edytował Speedy 23.03.2012, 20:42:50 -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 03:12 |